05.08

Ute regnar det och här inne producerar min kropp mängder av snor i rekordfart. Här händer alltså inte mycket.

Igår var jag nära att skriva ett inlägg om hur bra Malte i mitt tycke sover nu, och det räckte tydligen med att bara tänka på det för att jinxa det. Inatt somnade han vid halv tio vilket han har gjort den senaste tiden, och det är jag jätteglad för. Skillnaden den här natten var att han redan klockan ett började knorra. Det avhjälps fort och lätt med att ta över honom i vår säng, så även inatt. En timme senare vaknade han av att han ville äta. Lite tidigare än vanligt men okejdå.

Klockan 05.08 vaknar jag av att Malte står mot sänggaveln och slår i väggen, något han vanligtvis gör när vi vaknar vid åtta… Jag lägger honom ner bredvid mig och smeker honom på ryggen för att få honom att somna om, men det är en omöjlighet. Han ska upp igen! Så håller vi på ett tag till jag ger upp och går upp och gör en flaska välling till. Han sveper den men ska upp och klättra direkt efteråt.

Vi höll på i en timme! Straxt efter klockan sex kommer tröttheten ifatt honom och han somnar i sin egen säng. Själv låg jag vaken ett bra tag till för jag hade ju hunnit vakna till rätt bra.

Tack Malte, jättesnällt!

6 thoughts on “05.08

  1. Jag hoppas att vi kom till er värld bara för att hälsa på för här vill jag inte stanna!

  2. Hörru, har han inte fått en bra t-shirt att matcha inlägget med? 🙂
    Jag visste väl att jag köpte rätt! Hahahah

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *