Kola och lax.

IMG_4417.JPG

Jag har inlett min onsdag med att göra årets sista batch av julgodis. Jag har gjort två omgångar av chokladkolan med flingsalt som jag skrivit om tidigare. I förrgår testade jag Elins tobleronefudge och imorse provade jag att göra en kardemummakola. Jag utgick från chokladkolereceptet men uteslöt kakaon. Istället hade jag i lite vaniljpulver (vet inte om det gjorde av eller till) och mot slutet av kokningen så hade jag i 2 tsk stötta kardemummakärnor. Så sjuukt gott! Men nu räcker det för min del, inget mer julgodis 2014.

IMG_4405.JPG

Gårdagskvällen bjöd på en middag på kontoret. Jag och några kollegor fick under ledning av ett proffs laga lite thailändsk, japansk och vietnamesisk mat. Väldigt gott och väldigt trevligt. På bilden ovan står jag och vänder en bit salmalax i sesamfrön, skönt att få en uppgift som låg på en alldeles lagom nivå :). I övrigt var det nudelsallader, kycklinggrytor, vårrullar och annat gott som hamnade i magen och när jag gick därifrån var jag galet övermätt! Och glad!å

IMG_4396.JPGIMG_4398.JPGIMG_4399.JPG

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *