24 november

Exakt en månad kvar till julafton! Jag längtar redan! Nu börjar upptakten och den är nästan lika trevlig som själva höjdpunken som ju är julaftonen.

Igår följde en julstjärna med hem från affären, men förutom den och pepparkakshuset så blir det nog tyvärr inte mer julpynt en så. Adventsljusstaken gick sönder förra året så det är dags att köpa en ny men jag är lite snål och låter bli för jag kommer behöva fler till huset nästa jul och då vill jag att alla ska vara likadana. Köper jag en i år så blir ju den udda. Månadens i-landsproblem .

Idag ger vi oss ut i snöstormen. Vi ska till Globen och det blir det ultimata testet för vagnen. Jag tror nämligen inte att det kommer att klara snön så bra, men jag hoppas på det bästa. Annars får vi stanna inne till i mars!

2 thoughts on “24 november

  1. En ljusstake från ICA Maxi för 49 kr kan du väl köpa?! Den kan Malte sen ”råka” ha sönder eller nåt. Så, nu har jag löst månadens i-landsproblem!

  2. Ja det kan jag väl. Egentligen. Jag tänker inte på de 49 kronorna utan egentligen mest på att det är onödigt. Det är det näst intill döda miljösamvetet hos mig som talar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *