Det här är en favoritvy just nu. Det här hänget på altanen är magiskt.

Vår söndag tillbringade vi här i huset. Jag badade, lagade mat, handlade i Järvsö, läste ut en bok och tog en liten eftermiddagslur. Det är inte varje dag man får ta en sådan!


Kusinhänget just nu är på topp. Barnen har så kul med varandra och både Anton och Malte njuter av att vara idoliserade av Otto som följer dem vart de än går. Det spelas fotboll och innebandy – såklart.

Idag var Janah, Oscar och Maria sugna på att gå på loppis. Jag är egentligen inget stort fan av loppisar, tycker mest att det är begagnat skräp 🙄, men jag ville mer än gärna hänga med på tur för att se mig omkring lite. Janah hade kollat in en loppis i Hårga, Hårga Antik, söder om Kilafors så vi började där. Det här var inte något gammalt billigt skräp utan här hittade vi massor av vackra möbler. Snordyra och skulle kanske inte riktigt passa hemma hos oss, men även jag kunde uppskatta det mesta som var till salu. Vi köpte dock inte med oss något utan fick istället med oss en redig dos av inspiration när vi lämnade loppisen.


När vi lämnat Hårga började vi röra oss norrut igen. De loppisar vi passerade på vägen tillbaka var dock antingen helt stängda eller bara skräp. Vi stannade till på Lilla K på Mobackes i Bollnäs och åt lunch för att sedan fortsätta mot Delsbo för att hitta fler loppisar. Det var dessvärre svårare än man kan tro, loppisskyltarna lyste med sin frånvaro ute på vägarna. Men vackert var det! Otroligt vackert! Imorgon åker vi till Järvzoo och tittar på björnarna.

2 svar på ”

  1. Bästa loppisen finns i Bergvik. Gigantisk. Där finns precis allt och i alla prislägen.

  2. Ja! Den har Janah pratat om hela veckan! Det blir kanske en tur dit!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *