30 dagar – 30 inlägg

Och så var det ju det här med de trettio inläggen på trettio dagar. Många försökte sig på det här projektet i slutet av förra året (förra året var alltså igår) och nu vill jag också. Under trettio dagar ska man skriva ett inlägg under en redan förbestämd rubrik. Kul! Och svårt!

När jag tittade igenom rubrikerna så är det tyvärr en hel del som lämnar mig helt oinspirerad. Varför ska jag skriva, inte bara ett utan två, inlägg om vad jag har på mig? Det är väl föga intressant både för mig att skriva och för er att läsa? Därför hakar jag på Lady Dahmers trettio rubriker istället. Många är de samma, men vissa har hon hittat på själv. Inte för att det blir lättare så här, snarare svårare, men det blir mer av en utmaning och då blir det roligare. Och jag vill ha kul på min blogg! Nu kör vi.

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Vad bjuder jag på för mat?
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Om det här vore min sista dag
Dag 07 – Vänner
Dag 08 – Favoritsaker
Dag 09 – Min tro eller livsfilosofi
Dag 10 – Bloggfavoriter
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – 10 saker du inte vet om mig
Dag 13 – En vanlig dag hemma hos mig
Dag 14 – Dåliga vanor och laster
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Första kyssen
Dag 17 – Barndomsminne
Dag 18 – Ett pinsamt ögonblick
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Mina förebilder
Dag 21 – Mina dåliga sidor
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Mitt hem
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – Det här är jag bra på
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Saker jag saknar
Dag 29 – Det här ska jag bli när jag blir stor
Dag 30 – 10 dödssynder

One thought on “30 dagar – 30 inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *