80-talsfest!

Nu rullar det på! Folk fyller trettio i en rasande fart! Min kompis Carro fyller om några dagar så igår smällde hon till med födelsedagsfest på temat 80-tal! När jag fick den neonrosa inbjudan på posten fick jag genast en klump i magen, vad fasen skulle jag ha på mig?! Oväntat nog hittade jag det mesta som jag behövde under mitt besök i Tyresö igår och jag tycker nog att min outfit var helt ok. Den rosa kjolen kommer aldrig någonsin att användas igen med eventuellt undantag för en maskerad, annars får den ligga orörd längst bak i klädkammaren :). De gröna strumpbyxorna får också ligga i en låda i väntan på att Malte vill leka Peter Pan. Strumporna som jag sydde fast i axlarna kommer också att sprättas bort från kavajen, de kändes inte helt bekväma! 🙂

När jag och Kajsa kom fram till Gustavsberg möttes vi av en lokal fylld av människor från trettio år tillbaka i tiden. Den var jeanskavajer, stora oversize-tröjor, korta fula slipsar och Susanne Lanefelt-lookalikes. Askul att se! Det är kul när folk går in för det till hundra och det hade de allra flesta gjort igår. Maten passade självklart in i temat med exempelvis smördegsinbakad fläskfilé (sjukt gott!) och pina colada-cheesecake. Jag var galet mätt när jag hade ätit färdigt.

Innan festen tyckte jag att det var lite småjobbigt att det var ett tema, att det ställde krav på mig att vara lite kreativ med ex kläderna, men vad värt det var när jag kom dit och såg att alla hade lagt manken till! Jättekul! Man kanske skulle slå till med en temafest någon gång – 50-talet kanske? Pinuppor och rockabilly!

Jag måste bjuda på den här bilden på mig och Kajsa också. Hon blir nog måttligt road av den men jag älskar den!

20120401-110908.jpg

5 thoughts on “80-talsfest!

  1. Vi var fina, du var snyggast! 🙂 fast jag lyckades inte fånga dig på bild av någon anledning, din Used Car Sales Woman-peruk var ju huvudnumret på festen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *