A Complete History of My Sexual Failures

Ja, alltså jag tänker inte redogöra för dem här på bloggen, det får bli en annan gång. Det är istället titeln på den film som vi valde att se här på kvällen efter att stängt av Gomorra efter typ en halvtimme. Den var inte tillräckligt intressant för att tittas på längre än så.

A Complete History of bla bla bla, lång titel det där, är en dokumentär som handlar om en slacker, Chris, som bestämmer sig för att reda ut varför han alltid blir dumpad av sina flickvänner. Han kontaktar dem för intervjuer och några få ställer upp. Lite tokroligt blir det men mest är det bara konstigt.

När man ser den här filmen får man bestämma sig för att antingen köpa hela grejen, och att Chris verkligen är ett sånt weirdo som han framställer sig själv, eller så väljer man att tro att allt bara går efter manus och att även det kan vara roligt. Själv väljer jag en ståndpunkt som står där någonstans i mitten.

Som åskådare när man ser filmen tycker man inte att de är speciellt konstigt att han alltid blir dumpad. Killen har ju grava psykiska problem. Det är därför jag gärna vill tro att mycket är manus, annars blir han ju alldeles för sorglig. Filmen som helhet är dock rätt kul, kanske för grabbig för min smak, men jag asgarvade ett antal gånger.

Recension av Voddler då: Kanonbra! Trots att filmerna är streamade blir det inga hack som det kan bli på YouTube till exempel, utan allt flyter bara på. Bildkvaliteten är också jättebra, det skulle lika gärna vara en DVD man tittade på. Jag hoppas verkligen att Voddler blir en succé så att filmutbudet kan bli ännu bättre. Nu måste jag bara beta av de filmer som än så länge finns i biblioteket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *