Aaaah vad kallt!

20120210-083219.jpg20120210-083226.jpg

De sa på nyheterna igår att det eventuellt blir någon plusgrad på söndag. Det registrerade jag som att vi är på väg mot mildare tider och fick därför en chock imorse när jag klev utanför dörren. Svinkallt! Kan det ha varit 16 minus? Min planerade promenad bort till den sista busshållplatsen innan man åker ut på motorvägen ställde jag in och gick bort till Tyresö skola istället. Jag klarar inte den här kylan, det bara MÅSTE vara över snart.

I övrigt är det fredag, tjodaferittan och allt det där. Den senaste veckan har jag varit otroligt trött, det kan Vickan intyga som fann mig sovandes i soffan redan klockan halv nio på söndagkvällen. Därför ser jag fram emot en helg där jag kan sova ut på morgnarna. Jag tror faktiskt att det är vädret och kylan som har knäckt mig. Jag avskyr gnället men nu stämmer jag in i övriga bloggar; jag vill ha vår! Jag längtar efter tunnare kläder, vita tygskor och brunbränd hud. Hu vad långt bort det känns.

Ett svar på ”Aaaah vad kallt!

  1. Som jag skrev i ett höstinlägg på min blogg: Titta på rönnbärsträden! Trots den milda vintern i början så tvivlade jag aldrig på att det skulle bli kallt! Det slår aldrig fel.. Och nu när det ändå är på tal, så ska jag stoppa ner rönnbärsfotona i halsen på Micke som har retat mig hela tiden… 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *