Adventshelg!

Yes! Äntligen får man på allvar gå all in i julmyset! Jäklar vad jag har längtat. I flera veckor har jag gått och längtat efter 1 december för det är då det börjar. Hela december är det fest, julafton liksom bara rundar av det.

Decembers första dag, igår alltså, inleddes med att barnen fick titta på julkalendern på morgonen, öppna luckan och sen också öppna luckan till min hemgjorda kalender. Jag var på julfest på torsdagen och kom, i mitt tycke, hem sent men istället för att braka rakt i säng fick jag ställa mig och hänga upp årets kalender på köksväggen så att barnen skulle bli överraskade när de vaknade.

När jag sen vaknade av att de tassade upp på morgonen förväntade jag mig ett ooooooooh och ett aaaaaah, men ingenting, det var helt tyst som en helt vanlig morgon. När jag kom ner en stund senare fick jag påpeka det uppenbara på väggen och oj, då blev det fart! De hade inte märkt någonting.

Årets luckor innehåller en qr-koder som leder till olika ledtrådar eller meddelanden. Igår fick de ex Snällkalendern och i dagens lucka meddelades det att vi skulle baka lussekatter. Efter det initiala muttret (det här var tydligen inte alls kul) mottogs ändå aktiviteten positivt 🙂

Morgondagens lucka innehåller ett biobesök. Då förväntar jag mig idel hurrarop, vågar jag det?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *