Åh så härligt pigg och fräsch!

20120811-101030.jpg

Fast det är bara hittepå. Jag är så trött! Jag har tydligen vant mig vid semesterlivet för efter bara en veckas jobb så är jag helt slut. Igår somnade jag i soffan lite efter handbollen, hon kan inte ha varit mer än nio, och imorse fick jag släpa mig upp till framdukad frukost vid halv nio. It’s a tough life.

Med lite kaffe i kroppen så hoppas jag att jag vaknar till, vi ska nämligen ta en tur med farmor Jeanette och Kåres båt idag. Själv har jag aldrig varit särskilt intresserad av båtar eller att vara ute på sjön men ni kan ju gissa hur Malte känner inför det. Han är galet taggad!

2 thoughts on “Åh så härligt pigg och fräsch!

  1. För att vara väldigt trött så ser du oförskämt pigg ut… Själv såg jag ut som ett vandrande lik kl 5.50 närjag klev ur sängen för att åka på jobbet..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *