Åh vilka dagar!

Åh vad jag älskar att sitta ute på balkongen och äta middag. Det är så himla mysigt. Som soundtrack har vi fotbollsspelarna som ropar efter bollen på planen här bredvid. Och bestickskrammel från balkongerna ovanför såklart. Malte älskar också att vara på balkongen, speciellt att slå i väggarna så att det låter. Mycket.

Idag har vi hängt hela dagen på Sofias gård. Gård låter så ”betongigt” men så är det inte. Den här gården är mysig med gräsmatta, träd, utemöbler och klätterställning.

Malte och Emelie funkar väldigt bra tillsammans men har inte alls bra inflytande på varandra. Man skulle nästan kunna kalla dem för partners in crime. Får Emelie för sig att dra iväg på hyss är inte Malte sen att haka på. När Malte bestämmer sig för att krypa iväg och upp för trapporna tycker även Emelie att det kan vara en god idé.

Det blir alltså inte en lugn stund i solen. Jag hade gärna suttit och solat men har istället sprungit efter bebisar. Inte kan de sova samtidigt heller utan sover självklart i skift. Trevligt har vi haft ändå med god pastalunch och glada bebisar så jag klagar verkligen inte. Föräldraledigheten har nog aldrig varit bättre än vad den är just nu.

One thought on “Åh vilka dagar!

  1. Och mer spring blir det. Det är så man håller kroppen i trim. Jag har aldrig haft sån fin kropp som när jag hade småbran.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *