Åh vad trött!

Malte verkar tyvärr ha gått tillbaka till sina sovvanor och jag gillart inte! Att sova hela nätterna igenom var väl bara något som han gjorde i efterdyningarna av kräksjukan. Typiskt. Inatt sov han från 23 till 03, som vanligt, sen satte han igång och vaknade typ en gång i timmen. Minst. Till slut tappade jag humöret och gick ut och lade mig i soffan och lämnade problemet hos J. Det kan han gott ta med tanke på att jag tar hand om Malte 24 timmar om dygnet när J är ute och reser.

Det var meningen att jag skulle ta tag i min träning då den har legat på paus i ett par veckor, men att gå ner till gymet klockan sju imorse fanns inte på kartan. Jag behövde verkligen sova.

Nu sover malte sin förmiddagslur men jag tänker väcka honom snart. Jag ska testa och se om han sover bättre på natten om han sover mindre på dagen. Det kanske inte gör någon skillnade men det är värt ett försök.

Vi hade dessutom planer för dagen men min trötta kropp orkar inte så vi stannar hemma idag. Ner till coopen för att handla schampo, that’s it. Resten av veckan vill jag dock hitta på saker. J är dessutom bortrest onsdag till fredag (jävla skit) så jag kommer vara sällskapssjuk. Någon därute som vill leka i veckan?

3 thoughts on “Åh vad trött!

  1. Vi har fått göra samma sak då Saga vägra somna på kvällen, kör en timme sömn på dagen mellan 12-13 sen somnar hon för natten 19 och sover till 7-8 på morgonen.. började just med detta men det funkar verkligen, innan sov hon 4 timmar på dagen i 2 omgångar. Dom börjar bli stora våra små liv 🙂

  2. När de sover bra ställer man in sig på det, sen är man ett vrak när de böjar sova skit igen!
    Vi är också till förfogande i veckan. SÅ rastlös nu efter två sjukdomsveckor på hemmaplan!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *