Alex ♥ J

Idag är ingen vanlig dag utan idag firar jag och J fem år tillsammans! När jag ser siffran så ser den så futtig ut. Fem år låter ju så himla lite när det känns som att vi har haft varandra i en evighet.

Eftersom det är en vanlig torsdag så slog vi inte på stort utan nöjde oss med att jag köpte med mig prinsessbakelse hem efter jobbet. Jag skulle ha valt något annat. Efter mina många år bakom Coops kondisdisk så vet jag att det enligt recept inte ska vara sylt i prinsesstårta. Då är det nämligen en operatårta. Trots det så hade vi alltid sylt i bakelserna för att det helt enkelt är mycket godare så. Dagens prinsessbakelser köpte jag dock inte på Coop så det fick bli utan sylt. Ingen hit! Varken jag eller J åt upp våra alldeles för gräddiga bakverk.

Tur då att jag hade backat upp med en varsin semla också!!

3 thoughts on “Alex ♥ J

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *