Alex ♥ Unni

Ser ni hur jag njuter? Om det inte framgår tydligt av bilden får jag väl skriva ut det i klarspråk: jag njuter!

Underbara personalstyrkan på hudvårdssalongen Unni i Sickla gav oss schletna mammor en härlig ansiktsbehandling efter mötet och jag kan bara säga att jag är sååå tacksam för det. Varför unnar (göteborgsskämt!) man sig inte sådant här? Regelbundet?! Åh vad skönt det var! Jag, som har tillbringat en hel del tid nere i Sickla, har aldrig förstått att Unni faktiskt är en hudvårdssalong och inte bara butik. Bra att veta för nu har jag fått mersmak! Kanske borde boka in mig på en ansiktsbehandling. Eller massage! Eller varför inte en schysst manikyr?!

4 thoughts on “Alex ♥ Unni

  1. Haha! Så schletna och tantiga tycker jag inte ni är..;) Jättekul att träffas och härligt att du gillade vårt lilla smakprov! Vi ses/Unni

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *