Alex har fixat körkort!

20110809-055112.jpgKörkortsfirande i sommarstugan!

Så! Det här blir det sista inlägget i den kategorin för nu är körkortet äntligen fixat!

Jag inledde dagen med en vanlig körlektion som uppvärmning, det upplägget rekommenderas varmt till er som har planer på att ta körkort någon gång. Jag fick köra in mig, vilket var bra då jag bara hade kört ett par gånger den senaste två veckorna. Efter lektionen blev jag uppskjutsad till platsen där bilen stod uppställd och där mötte jag också mannen som skulle godkänna min körning: Jörgen!

Jag fick göra en yttre kontroll av belysningen, sen fick jag köra oss ut genom stan och ut på motorvägen. Därifrån fick jag följa anvisningar till Kungsgården där jag fick köra landsväg som jag även fick vända på. Tillbaka på E4:an och in i Söderhamn där jag fick visa upp mina färdigheter i stadskörning och parkera bredvid en annan på Lidls parkering.

Efter trettio minuters körning var vi tillbaka på utgångsplatsen där jag fick parkera och stänga av bilen. ”Körningen är godkänd”, sa han och gjorde mig förvirrad. Betydde det att jag inte var godkänd på något annat moment som typ riskbedömningar eller EcoDriving? Jag fick faktiskt be honom att förklara vad han menade!

Så. Nu har jag körkort! Eller egentligen inte utan bara Jörgens protokoll där han har kryssat i den gröna Godkänd-rutan, men för mig så duger det lika gott! Category is closed.

13 thoughts on “Alex har fixat körkort!

  1. Grattis! Vad skönt att det är över nu. Man blir väldigt bortskämd med körkort, har haft mitt i drygt 2 år nu och förrut åkte jag kommunalt överallt, det gör jag inte längre kan jag säga.

  2. Pingback: Årskrönika 2011 | tantalexandra.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *