Alex for housewife!

  

Fredagar ägnar jag oftast åt att preppa inför helgen. Jag brukar försöka städa undan så mycket som möjligt så att så lite tid som möjligt av helgen behöver läggs på disktrasor och dammsugare.

Idag preppade jag ordentligt! Golven dammsögs och moppades, badrummet och köket storstädades, och håll i er nu… jag tvättade fönstren! Jag tvättade dem till och med mellan rutorna, det ni! Sist jag gjorde det var i somras, dagen innan värkarna satte in och Malte ploppade ut.

Jag tvättade tre maskiner också OCH tvättade gardinerna. Dem fick jag stryka också! Jorå, jag som aldrig stryker fick dra fram strykbrädan och köra ett varv. När jag kommer igång så kan jag städa i timmar!

Nu har helgen börjat. Pappa J är hemma och vi sitter bänkade framför På spåret. Jag imponerade precis på mig själv med att ta åtta poäng på Boston. Är jag inte den perfekta lilla hemmafrun?

2 thoughts on “Alex for housewife!

  1. Heja dig! Va duktig du har varit…. nu har du gjort dig förtjänt av en stor skål med godis och ett lass med kakor…. man förbränner faktiskt när man städar =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *