Alla första gånger

Stina skrev om sin lördag med lilla Maja och jag började längta efter två år i framtiden. De hade varit på Skansen och haft skoj. Åh vad jag längtar efter att göra sådana saker med Malte. Gå på Skansen och se hans reaktion när han ser en surikat för allra första gången i sitt liv, eller får klappa ett lamm! Gud vad roligt det ska bli!

Det finns så mycket att se fram emot. Att se hans ansiktsuttryck när han får smaka på mosad potatis för första gången, eller när han försöker äta mjukglass för första gången. Det finns så många första gånger som jag vill att han ska vara med om och det är så himla roligt!

3 thoughts on “Alla första gånger

  1. mm du, jag är nog värre än värst!! Vi va i ett litet centrum en gång. ett LITET de hade ica, blomsterbutik o ett cafe. litet alltså. Jonas skulle skriva på nå kontrakt o lämnade mig själv där inne. När jag skulle ut till bilen.. gick jag fel. fatta du.. jag hitta inte ut hahaha.. Så jag fick fråga några tonåringar efter stora parkeringen. jag tror de skratta..

  2. Jo men det kommer ju finnas första gånger hela livet! Tänk när Melvin skaffar sin första tjej (eller kanske kille), när han blir dumpad första gången, när han flyttar hemifrån, när han skaffar barn! The list goes on and on ju!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *