Alla hjärtans dag

Denna alla hjärtans dag inleddes med att jag vaknade redan klockan halv åtta. Det händer aldrig en helg, men då min igensnorade näsa gjorde att jag inte kunde andas ordentligt, fick jag bara acceptera att jag inte skulle få sova mer.

Dagen till ära klev jag upp och lagade frukost åt mig själv min J. Det blev Leilas helt fantastiskt smarriga scones. Stina bjöd på dem för några veckor sedan och jag har inte kunnat sluta tänka på dem. Jag följde Stinas exempel och bredde dem med philadelphia och hallonsylt. Känner ni hur det börjar vattnas i munnen nu? Det var så jäääkla gott!

Idag blir det inget IKEA utan vi skjuter på det till nästa helg. Mamma har lagt en beställning på en tvålkopp och en soppåsebehållare därifrån. Istället åker vi till Sickla och kikar på lite kläder och så blir det en vända till Fredells. Kakelsnöre till mamma och en spackelspade till mig. Måste ta tag i de där jäkla mollypluggen nu… Måste vara klart innan sommaren iaf, det är min målsättning. Bara en och ett halvt år efter att vi flyttade in…

Ikväll blir det middag på Square i Hammarby Sjöstad. Jag har tittat på deras meny och bland fiskar och biffar and so on så är det enda jag blir sugen på hamburgare med bacon. Så det blir väl en sån. Känns lite pubertalt men hamburgare är ju så gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *