Alltid någon som uppskattar regnet

Den första veckan i stugan under min körkortsintensivkurs hade vi riktig otur med vädret. Regnigt, mulet och fuktigt. En person älskar dock när det regnar, eller när det ”hinnar” som han uttrycker det. Och det är ännu roligare efteråt när det finns stora pölar att plaska i!

Nu är vi på väg in i en period där regn är ett fenomen det bara är att vänja sig vid. Kommer jag köpa mig ett par gummistövlar? Kanske. Regnjacka? Mycket möjligt. Kommer jag gilla det? Nej inte alls. Och framförallt inte mitt hår!

One thought on “Alltid någon som uppskattar regnet

  1. Det är kanske du och inte Malte som behöver en sydväst?

    Jaha, så du trodde också det. Var väl bara jag som hade fel då… Fast jag hade rätt förra omgången när alla andra hade fel, så jag får väl leva på det.. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *