Altanhäng i Tyresö Strand


Coca cola zero is the shit! Tydligen.


Mmmm… oliver…

Vi har haft en kanondag i Tyresö, jag kan lova att Malte skriver under på det! Trots att solen med jämna mellanrum gick i moln så var det ganska varmt i luften så att sitta och hänga på altanenen hel efetrmiddag var inga problem. Malte sprang runt som en vilde men fick aldrig för sig att springa ner till vägen så jag kunde faktiskt koppla av med mitt glas rosé i handen.


Men gör som jag säger! Kör ditåt!


Så här ser man ut när man har lekt med den öppna spisen!

Det blev en smaskigt marinerad fläskkarré på grillen som serverades till en rättikagratäng. Det är Js och min nya grej, we love it! Kaj och Maria verkade heller inte ha något emot det för tallrikarna stod tomma när vi var klara. Det spelar ingen roll om jag äter grillat varje dag, det känns ändå som lyxmat. Släng på ett par grillkovar på glöden så blir jag överförtjust! Sommaren är verkligen på intågande!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *