Älvsbyhus på Kalla Fakta

Ikväll sitter vi bänkade framför Kalla fakta på TV4. De granskar husleverantören Älvsbyhus som fått jättemycket klagomål på exempelvis mögel och vattenskador som sen företaget vägrat att åtgärda. Sverker har redan kastat dem i soptunnan i Plus och nu har det gått så långt att de till och med är svartlistade hos ARN.

Älvsbyhus har aldrig ens varit med på listan som alternativ bland husleverantörer om vi väljer att anlita ett sådant, men det kan ändå vara intressant och lärorikt att kolla på programmet. Något kan vi alltid lära oss.

Vilken mardröm att först gå igenom ett husbygge, med all den oro och vånda som det förmodligen innebär, sen betala hela kalaset och tro att man äntligen har fått sitt drömhus. Och så upptäcka en massa fel som man själv måste fixa!

5 svar på ”Älvsbyhus på Kalla Fakta

  1. Älvsbyhus har mycket att ställa till rätta. Jag ser att den i Skåne prisade finansmannen Rune Andersson (Mellby Gård) är hälftenägare till företaget. Min insats denna kväll: Uppdaterat Wikipediaartikeln om Älvsbyhus.

  2. Kanske Ä toppar listan på oseriösa företag – men betänk att det alltid blir nåt knas när man bygger hus, oavsett om det är byggsats eller arkitektritat lösvirkeshus. Det kommer alltid mer eller mindre obehagliga överraskningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *