Ändrade planer.

Appen (!!!) hade utlovat växlande molnighet så planen var att jag skulle hänga ute i trädgården idag. Maskrosrensning stod på agendan då gräsmattan är överfull. Och så skulle jag jobba på min grop. Men så vaknar jag till en ljusgrå himmel och avsaknaden av sol innebär ju att det är helblött ute efter nattens regn. Inget trädgårdsarbete för mig idag alltså, eventuellt sträcker jag mig till att plantera om en blomma ute på altanen så att jag slipper få jord överallt här inne. Men i övrigt – innehäng!

Gårdagen bjöd på ungefär samma väder men då vi hade haft en helkass natt med Anton som vägrade somna om när han vaknade på natten (han har kört det upplägget tre nätter på raken nu) så gjorde det ingenting. Att jobba utomhus hade vi ändå inte orkat. Farmor Jeanette kom över och lekte en stund och kaffet jag fick i mig då gav mig tillräckligt med energi för att köra ett spin intervallpass på kvällen. Nu har jag två träningsformer kvar, sen är jag klar med utmaningen: box och core. Bra jobbat av mig tycker jag! 10 träningsformer avklarade på två veckor!

20140512-093429.jpg20140512-093439.jpg

2 thoughts on “Ändrade planer.

  1. Det är mycket enklare att rensa ogräs när det är blöt ute. vissa vattnar t.o.m. innan man börjar rensa!
    Det är dags för en Listuddsdag med lite praktiska övningar för dig. Jag instruerar noggrant!

  2. Vet du, jag märkte det dagen efter. Maskrosorna lossnade enkelt i fuktig jord.
    Gärna! Teach me oh you great master!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *