Ändrade planer blev bra planer

Han hamnade i badet i alla fall!

Vår playdate för dagen ställde in pga sjukdom och där stod vi och hade absolut inget att göra. Jag börjar bli otroligt rastlös och längtar efter socialt samspel (Malte duger inte i längden :)) så jag kände att jag bara måste hitta på något. Stort tack till Stina som nappade på min desperata vädjan på Facebook och kom över tillsammans med Ebbot. Ni räddade min dag!

Då morgonen var ganska solig bestämde vi att vi skulle sätta oss i Nytorpsbadet så att Malte skulle få plaska lite. Med oss hade vi lite picnic med rostbiff, ostar och jordgubbar. Yummie! Jag hade dock aldrig kunnat tro att jag skulle frysa så som jag gjorde i mina shorts och linne. Det var ju iskallt idag! Efter någon timme lade vi ner projektet (vi hade ju både badat och ätit) och gick hem till oss istället där det blev kaffe och jordgubbar. Ibland får man bara acceptera att det är kallt, trots att det är mitt i juli.

Trots att Malte träffade damen här ovan senast för någon vecka sedan så blev han först idag oerhört förtjust i Stina. Han skulle klänga på henne hela tiden vilket iofs var ganska gulligt men också smått påfrestande då hon stundtals hade lille Ebbot i famnen. Han skulle sitta i knät, han skulle visa sin iPad och han skulle peka i böcker. Och hon var tvungen att ge honom sin odelade uppmärksamhet. Sött att se honom samspela så med andra vuxna. Och ställa sådana krav! Stina fick en stooor kram när de gick för dagen, det är nog första gången som han ger bort en sådan helt gratis. Så fint att se!


4 svar på ”Ändrade planer blev bra planer

  1. Tack för igår, vi hade det så mysigt! Det var bara gulligt med Malte som ville ha mig för sig själv. Ebbot är ju van att komma i andra hand 😉 kram

  2. Hej. Vilken otroligt fin virkad? filt. (den randiga) Hemmagjord elelr köpt någonstans?

  3. Visst är den fin! Det tyckte jag med så jag frågade var hon hade fått den ifrån. Stina köpte den i London förra året.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *