Andy’s i Sickla

Oj vilken dag! Malte är helt slut och det är jag med.

Vi tog oss en promenad ner till Sickla för att leka loss på Andy’s, och vägen dit var blöt. Det verkligen öste ner och jag har aldrig varit så glad att jag tog på mig en regnjacka som jag var idag. Jag kan meddela att lite stövelshopping är på tiden för fötterna blev dock blöta.

Framme i Sickla mötte vi upp Marie och hennes Ida och Elin med hennes flickor Tuva och Molly. De här tre småtjejerna var rutinerade Andysbesökare för de dök rätt ner i bollhavet och slängde sig ner för rutschkanan. Malte tog det däremot det lilla lugna till en början, och kände in stämningen. Han röjde inte förrän efter lunchen och då fick jag verkligen springa efter honom. Det roligaste, i hans tycke, var trapporna och toaletterna. Ett lyckat besök alltså.

Här hemma har jag rotat fram alla kläder i stl 86 som legat och väntat i en låda. Jag glömmer bort att Malte växer men då är det kul att upptäcka att man har en hel garderob som väntar på att användas. Jag har nu tvättat hängselbyxor, stickade tröjor, skjortor i mängder och mysbyxor. Och Maltes klädförvaring är helt plötsligt proppad!

Det blir tidig sänggång för mig tack vare den tidiga morgonen. Imorgon ska jag till Lärarhögskolan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *