Ännu en dag i Tyresö centrum.

Inte hade väl jag trott att jag skulle hamna där så ofta men jag får medge att jag tillbringar otroligt mycket tid just i centrum. Åtminstone de här dagarna när jag har båda barnen hemma, då är det ett bra ställe att uträtta ärenden på för att sen gå ut en stund i lekparken precis utanför. Det var några veckor sedan jag var där sist så jag hade inte sett den nya skateparken som invigs nu i helgen som kommer. Ser riktigt snygg ut tycker jag!

IMG_3611.JPGIMG_3612.JPGIMG_3613.JPG

Det var dryga 20 grader idag och i lekparken kändes det som åtminstone fem grader mer. Det är en grym lekpark men det blir riktigt hett här då det inte finns något solskydd någonstans. Lite synd. Och jag hade inte hjärta att låta Anton sitta kvar i vagnen under suffletten när det fanns så mycket skoj för honom att göra. Oj vad han grät när vi gick därifrån!

IMG_3614.JPGIMG_3615.JPGIMG_3618.JPGIMG_3617.JPG

Då vi reser bort på valdagen måste vi förtidsrösta. Jag passade på idag när vi ändå var i centrum och äntligen fick jag då tillfälle att kolla in huvudbiblioteket. Trots att mina besök till centrum är frekventa så har jag lyckats missa att gå dit. Eller det är väl snarare så att jag inte har haft någon anledning att gå dit, senast jag lånade en bok var när jag gick på Lärarhögskolan. För åtta år sedan! Malte fick gå loss och låna böcker (han fick äran att guida mig runt eftersom han redan varit här med förskolan) och det här får nog bli vår nya tradition. Att varje vecka låna nya böcker. Jättetrevligt! Om vi inte vill ta oss till centrum så kan vi ju faktiskt utnyttja vårt lilla bibliotek som vi har här i Strand. Att vi har ett ”eget” här borta i skogen är verkligen bra service, det ska vi så klart ta vara på.

IMG_3605.JPGIMG_3607.JPGIMG_3610.JPG

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *