Ännu en första

Jag tror att jag är sist ut med att klippa min bebis. Alla andra mammor jag känner tog fram saxen rätt tidigt men själv har jag inte vågat. Jag vågar ju inte ens underhålla en egen lugg, hur ska jag då våga klippa Maltes hår!

Idag var det dock dags. Det har varit mycket snack om bebisklippning de senaste dagarna så jag tog tjuren vid hornen och klippte honom efter kvällens bad. Det första klippet var läskigt, det andra lite lättare, sen var det nästan svårt att sluta. Jag hejdade mig till slut och nu väntar vi bara på att håret ska torka så att vi får se resultatet. Första föningen får vänta.

Det ser lovande ut eller hur?

5 thoughts on “Ännu en första

  1. Nej du, jag är definitivt den sista ut som kommer klippa min bebis! Min Lykka har ju inte haft något hår förrän typ nu…

  2. Modigt! Jag har bara klippt lite på alfreds lugg, men inte vågat mer, han sitter ju inte still! Anders säger att han ska ta alfred till frisören för det är så många som tror att han är en tjej med sitt blonda halvlånga hår!

  3. Jag tycker att det är jättesött med halvlångt hår på killar. Låt det vara! Enda anledningen till att jag var på Malte var att det spretade åt alla håll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *