Ännu en helg förbi!

De går undan. Helgerna. De går så fort och vips är det måndag igen! Den här helgen var dessutom fullmatad med trevligheter och då går det extra fort. Den började med fredagskyckling med Sofia&Johnny&tjejerna. När det sen blev lördag inledde jag den med veckans tredje skivstångspass. Duktiga jag! Jag är inne i ett ganska dåligt träningsflow just nu men varannan vecka måste jag skärpa till mig för då kör min favoritskivstångsledare tre pass. Den här veckan är mao väldigt lugn på träningsfronten :).

Eftermiddagen tillbringades på Söder. J och Malte åkte hem till Js farmor och farfar som är nyinflyttade i stadsdelen, själv mötte jag upp lillasyster Vickan och hennes man Henke för en fika. De hade viktiga ärenden i stan och tillbringade därför helgen i vår vackra hufvudstad. Bra beslut!

Söndagen bjöd på playdate hos Maltes kompis J på Brevik. De blir alltid helgalna tillsammans men jag tycker att de lugnar ner lite lite grand för varje gång de träffas utanför förskolan. Lite gruff om leksaker blir det alltid, men leken är lugnare nu än tidigare. Väl hemma så var jag helt slut så medan J körde ett spinningpass så tog jag och Malte det jäkligt lugnt framför SVT Play. Jag nästintill somnade där i soffan.

20130304-205130.jpg

Och nu är det måndag. Det börjar om igen. Skillnaden är att jag börjar återfå lite lite hopp. Förutom ljuset som kommer tidigt på morgonen och hänger kvar till sen eftermiddag så är det plusgrader allt oftare. Inte mycket slask är det men däremot lite småblött på gatan. Det är ju faktiskt bättre än inte blött alls.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *