Ännu en hemmadag

Jag stod inne i köket och fixade lunch till mig och Malte när jag tyckte att det blev misstänkt tyst om den lille herren. Jag smög ut i vardagsrummet och hittade det här.

Han hade klättrat upp i vagnen och satt sig! Jag väljer att inte tänka på vad som hade hänt om han hade ramlat ner för klinker är ganska hårt att landa med huvudet först på.

Då vädret var blött så hade vi ännu en dag inomhus med undantag för en kortis ner på Coop. Jag blev ordentligt uttråkad av att inte göra något och väntade mig att Malte skulle visa upp sin kinkiga sida men han gjorde som katten och sov en hel del istället.

När J slutat på jobbet kom han hit och plockade upp oss och så åkte vi ner till Maltes farmor. Hon var nämligen snäll nog att bjuda Malte på middag medan jag och J övningskörde. Det gick riktigt bra faktiskt! Vi (jag) körde från Hammarby Sjöstad till Globen, Svedmyra, Högdalen, Bandhagen, bort till Kärrtorp, Hammarbyhöjden och tillbaka. Jag tror att det var så vi körde iaf, jag har ett så sjukt dåligt lokalsinne så jag är inte alls säker. Det gav mycket iaf då jag fick växla en massa, något jag behöver träna på.

Imorgon hoppas vi på bättre väder för då har vi planer. Jag klarar inte ännu en dag inomhus!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *