Ännu en pastalunch!

Nu går det undan! Juli redan!

Om det är något jag älskar så är det pasta med sås. Gärna nån gräddsås. Eftersom jag vet att även Sofia gillar ovanstående, och att hon dessutom kolhydratsladdar just nu, bjöd jag in mig själv och Malte på lunch.

Halv elva skulle jag gå över till henne men Malte hade andra planer. Han som nu har börjat dra ut på vakentiden på förmiddagen och ofta inte somnar före tolv, orkade inte längre och somnade i min famn halv tio på morgonen! Vad hände? Klockan elva tyckte jag att det fick räcka och vi gav oss av mot pastan.

Hos Sofia fick jag pasta med just gräddsås medan Malte fick leka loss med Emelies leksaker. De han har hemma tycker han är old news och låter alldeles för lite så dem är han inte alls lika uppslukad av som av Emelies.

Mitt i leken slog sig Malte när han drog vardagsrumsbordet framför sig och tappade fotfästet så att han slog i munnen. Först trodde jag att han hade slagit in en tand men när blödandet lugnat ner sig så såg allt bra ut och Malte glömde att det ens hade hänt. Jag tror att det här var första gången som han slog sig så att det blödde, tyvärr inte den sista förmodligen. Hua!

Imorgon jobbar J sin sista dag innan semestern! Nu väntar fyra veckor med oavbrutet solsken, eller hur?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *