Ännu inget första dopp.

Ska man känna sig stressad över att det redan är juli? Jag är inte stressad utan snarare förvånad över att juni redan är över. Det gick ju så fort! Juli betyder ju att det är sommar på riktigt men jag känner snarare att den precis precis började. Brukar man ha tagit sitt första dopp vid det här laget? Brukar jag ha gjort det? Osäker. Ännu har det iaf inte hänt. Men badat i simhallen har jag gjort. Vi ägnade vår förmiddag på Medley idag, och även om jag egentligen inte är så förtjust i simhallshäng så älskar ju barnen att bada där och då är det ändå tillfredsställande på nåt sätt. Det är ju kul att göra sånt som barnen tycker om. Och det är ju så himla mycket lättare nu när Anton vuxit till sig och bottnar i åtminstone två av de fyra poolerna. Då kan man leka på ett annat sätt. Och så kan man åka vattenrutschkanan. Igen mamma, igen!

Något första dopp utomhus (pool gills inte) har det dock alltså inte blivit, trots att tillfälle gavs i eftermiddags då farfar Kaj ville ha sällskap nere på Talludden. Jag och barnen hängde på men vi nöjde oss med att plaska i vattenbrynet och titta på svanarna. Farfar fick bada själv. Nästa gång kanske jag blöter ner mig. Kanske.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *