Ännu en barnvagnsbio


Från vänster: Ida med lilla Lykka, Alfvan med lilla A, Elin och lille Hugo

och Lovisa både både Sixten och Malte

 

Kunde inte låta bli att sno den här bilden av Lovisa också. Kolla in vilka pluttar! Sixten & Malte!

Fullsmockat med mammor (och ett fåtal pappor) och bebisar

Jag och Malte gick som bekant ner till Sickla för att gå på bio tillsammans med bloggmammorna Lovisa, Alfvan och Ida. Elin och lille Hugo var med också, precis som förra gången, trots att hon inte har en blogg! Heltokigt! Vi var inte ensamma om att besöka biografen, det var nämligen något slags rekord och de fick inte släppa in så många fler än så här i salongen.

Malte tyckte inte alls att Meryl Streep var speciellt underhållande så han valde istället att vara lite kinkig. Inte så farligt, men jag fick se ungefär hälften av filmen ståendes… Vi andra tyckte att filmen var jättebra. En riktig myyyysfilm. Den handlar om den amerikanska kocken Julia Childs och hur hon jobbade med en kokbok som kom att bli jättepopulär i USA på sextiotalet. Parallellt med den handlingen fick vi följa Julie som nu på tvåtusentalet bestämmer sig för att laga alla recepten i Childs kokbok, och blogga om det.

Jag blev nästan inspirerad. Om det inte var så att jag har en inget-gott-gott-regel just nu hade jag gjort samma sak. Jag hade plockat Leilas A Piece of Cake och testat alla hennes recept.

  

Efter bion lyckades jag med konststycket att få Malte att äntligen somna så att jag kunde inmundiga den saftiga caesarsalladen i lugn och ro. Väl hemma fick jag för mig att för andra kvällen i rad laga middag så att den stod klar när J kom hem. I am such the little housewife! Det blev kyckling med skink- och fetatäcke. Jättegott.

4 thoughts on “Ännu en barnvagnsbio

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *