Ännu en överraskning

Gick in på bloggen tidigare idag för att kolla läget. En man hade då skrivit en kommentar och ville att jag skulle kontakta honom då han funderade på att anlita Badrumsteknik AB, samma företag som vi använde oss av. Det tyckte jag var lite kul.

Jag var ärlig och sa att de hade skött arbetet förträffligt bra under tidens gång, iom att de hade städat efter sig varje dag, de forslade bort allt skräp och det gick fort. På så vis är ju vi väldigt nöjda med dem. Men jag berättade så klart också om missnöjet med avloppslukten som vi tyvärr fortfarande inte har blivit av med, och att vi har hittat sprickor i kaklet som man har försökt dölja med latexfog. Det kan jag tycka att de borde ha visat oss.

Mitt enda råd till dem blev egentligen att om de anlitar dem så ska de vänta med besiktningen några dagar så att de verkligen får en chans att hitta eventuella fel, och dessutom vänta in i det sista med att betala fakturan. Om vi hade gjort det så hade vi kanske inte haft problemet vi har idag.

Kul att min lilla blogg kunde hjälpa någon. Den har ännu inte givit sig in i frågan om världsfreden och fattigdomen, men det här är ju bara början.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *