Antiklimax

Ja, man måste ha några sådana också.

J hade ett ärende förbi Byggmax och sen vidare ut till huset. Jag och Malte tänkte ändå bara tillbringa kvällen framför TV:n så vi bestämde oss för att följa med. Ett stort skäl var att jag var dödligt nyfiken på den nya bänkskivan som hade monterats under dagen.

Eftersom den beställdes på nätet hade jag inte sett den på riktigt, och även om jag hade det så är det ju en helt annan grej när den är på plats på skåpstommarna. Gissa vilket antiklimax när vi upptäckte att bänkskivan på köksön hade fel mått! De tre centimeter som den skulle hänga över kanten fanns inte. Det kan låta fånigt att hetsa upp sig över tre centimeter på de två långsidorna, men med tanke på hur mycket pengar en granitskiva kostar så måste den baske mig vara perfekt!

Det blir spännande att höra vad de säger när J ringer dem imorgon. Enligt våra snickare som var på plats uppfattade de det som att bänkskivekillarna inte blev riktigt kloka på måtten när de skulle montera, så förmodligen har de själva redan insett sitt misstag. Frågan är om de erkänner det.

Livet är hårt säger jag och ser fram emot julbordet på Bomans imorgon! 🙂

6 thoughts on “Antiklimax

 1. Ojdå, det måste ni få dem att ordna, det kommer ju att ´se konstigt ut utan överhäng.

 2. J ringde dem imorse. Det ser ut som att det kommer att lösa sig utan tjafs. Håll tummarna!

 3. Hoppas att det löser sig med bänkskivan. Vet precis hur dyrt det är och hur frustrerande det också är när det inte stämmer. Betalar man så mycket SKA det vara perfekt. Ska bli spännande att få se mer bilder från huset när ni flyttat, det ser så fint ut.
  Kram Cecilia

 4. Skönt slöseri med pengar när man inte kan måtta enligt beställning för företaget.. 😉

  Och julbordet. Du äter väl åt mig med hoppas jag? Så sjukt bitter över att jag inte har ett enda inplanerat i år!

 5. Ja, ganska klantigt med tanke på att de själva kom ut och mätte. Och antecknade på stommarna att det skulle skjuta ut 3 cm åt alla håll. Inte bara två som det blev nu…
  Ang julbordet så kommer jag enbart äta åt mig själv. Åt soppa idag bara för att spara plats! 🙂

 6. Tack Cecilia! Åh jag hoppas verkligen att det blir precis som det ser ut i mitt huvud. Det här är verkligen ett livs äventyr men ett får räcka. Never again! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *