Äntligen bygglov!

Äntligen äntligen äntligen har vi fått vårt efterlängtade bygglov! Här om dagen låg det och väntade på hallgolvet. Brevet! Äntligen har vi alltså fått tillstånd av kommunen att bygga just det hus vi vill ha på vår tomt. Askul! Allt är inte färdigt för det så klart. Eftersom vi inte har helentreprenad (det hde ju inte varit någon utmaning ;)) så är det några lösa trådar som måste fixas men J har jobbat hårt med det här de typ senaste två åren så han har koll på bitarna. Det är några möten kvar, några papper som ska skrivas, sen tas det första spadtagen. I can’t wait!

Bara för att jag är på så otroligt gott humör så bjuckar jag på den slutgiltiga planritningen. Så här kommer det alltså se ut!

6 thoughts on “Äntligen bygglov!

  1. Åherregud! jag kan inte ens med ord beskriva hur avundsjuk jag är på er nu… Kommer ju bli dunderfint det där! Lycka till med byggandet!

  2. Tack så mycket, jag gissar att vi behöver alla lyckönskningar vi kan få! Det här är vårt livs äventyr!

  3. oj vad fint det är! Häftigt med att ni anlitat nån att rita åt er, det ska vi göra nästa gång! Det är så kul det här med att bygga hus och bo i sitt helt nya hus att vi nog kommer göra det en gång till i livet sen! Har du listat ut vart vi bor än då? Vårat hus är ju inte i närheten så häftigt som erat! Men om du tar höger i ”första strand rondellen”, den med seglet i, och sen direkt vänster så kommer du in på våran gata. Efter ett tag så kommer det ett nybyggt grått hus på högra sidan, tomten utan häck eller trädgård, enkelt att se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *