Äntligen fredag!

Jag har inte alls haft en speciellt trevlig vecka då jag har varit sjuk och bara har hängt hemma. En bottennotering kan man nig kalla det i min föräldraledighet. Tur då att jag påbörjar helgen med något riktigt roligt! Ikväll ska jag ut och äta och dricka en och annan drink med mammorna. Det här blir första gången som vi träffas utan alla våra barn, konstigt.

Dagen tillbringas här hemma. Jag har visserligen redan varit ute en kort sväng med Malte men det var ju fullkomligt livsfarligt för honom därute då is och regn inte är en bra kombo. Glashalt! Vi stannar alltså inne.

Imorse kom en mäklare hit för att titta på vår lägenhet. Vi ska inte sälja den förrän någon gång i vår men vi är nyfikna på hur mycket vi kan få för den på ett ungefär. Det kan självklart skilja sig en del på pris nu och då, men vi får i alla fall ett hum om hur mycket det rör sig om. Dessutom är det bra att prata med några mäklare redan nu så att vi redan har klart för oss vilken mäklare vi vill anlita, när en försäljning är aktuell. Om en timme kommer en till mäklare får en annan mäklarbyrå. Spännande!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *