Äntligen friterad fisk

Gårdagskvällen tillbringades inte på rummet. Nej jag hann med både en promenad genom Hyde Park och middag på stan.

Efter en ganska lugn eftermiddag var jag sugen på lite socialt umgänge. Tur då att jag har fullt med folk här omkring mig som är sociala! Jag hade önskemål om att äta klassisk brittisk husman; Fish n’ chips (fast det räknas väl inte som husman kanske) men först gick vi på mingel och drack champagne på ett hotell en bit ifrån oss. Det var uppfriskande att ta den nästan en timme långa promenaden dit och nu kan jag stryka Hyde Park från min what-to-see-in-London-lista.

20120112-071601.jpg

Med oss ifrån minglet drog vi ytterligare ett par i sällskapet, sen gick vi till Notting Hills bästa Fish n’ chip-restaurang. Åtminstone sa Google att det var så och jag har visserligen inte många andra att jämföra med men sjukt gott var det. Åtminstone så länge det var nylagat, varmt och krispigt. När det började sogga till sig var det inte lika kul längre. Jag kan iaf stryka torsken från min lista, bra där!

När vi hade ätit upp och druckit ur våra glas tyckte vi inte riktigt att vi var klara för kvällen ännu så vi satte oss på en äkta brittisk pub och drack öl. Eller nej, det gjorde jag givetvis inte utan jag beställde en Smirnoff Ice. Mycket godare. Det var riktigt trevligt att sitta där. Småprata, skratta och lyssna på Badly Drawn Boy, det var inte igår. Tur att man stänger puben tidigt här i England, annars hade det blivit alldeles för sent. Halv tolv känns överkomligt även för en tant för mig. I love London.20120112-071611.jpg20120112-071619.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *