Äntligen lite farmorlek!

20130120-204530.jpg

Vi räknade ut att Malte inte hade träffat farmor sedan mellandagarna, inte undra på att han blev så ledsen att hennes besök igår blev inställt pga min förkylning. Idag blev det dock andra bullar och han kunde äntligen bygga slott och leka med bilar och lägga pärlor med sin farmor. Jag och J passade som vanligt när vi har chansen på att åka och handla i lugn och ro. Andra ser till att ta en lunch/middag på tu man hand, vi kör Ica Maxi-racet! 🙂

Eftersom jag kände mig frisk och ganska stark idag så bestämde jag mig för att köra det SpinnIntervallpass som jag hade bokat. Redan under uppvärmningen kände jag dock hur det sved i halsen så jag fick ta det lugnt med pulsen hela passet. Det kändes konstigt att begränsa mig så som jag gjorde men det var nödvändigt. Men konstigt att inte vara helt utmattad i slutet av passet!

Kvällens middag: hamburgare med klyftpotatis. Så där glansiga som jag gillar dem! 🙂

20130120-205336.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *