Äntligen

När jag började blogga för lite drygt ett år sedan så var jag helt ny på det. Därför valde jag att blogga på bloggagratis.se då det verkade så sjuukt enkelt. De hade inga specialfunktioner men det struntade jag i, jag hade ju ändå bara tänkt skriva lite. Det var inte så noga hur det såg ut. Jag var bara nöjd över att jag slapp en massa reklamrutor överallt.

När jag så småningom blev en rutinerad bloggerska så började jag tröttna på bloggagratis. Allt var ju så fult. Det jag störde mig allra mest på var att man inte kunde göra bilderna klickbara. Statistikfunktion gav inte heller allt jag ville då man bara kan se antalet unika besökare, inte om folk återkom flera gånger om dagen.

Alternativet var att byta domän till wordpress eller blogg.se men jag ville verkligen inte det då jag ville att hela bloggen skulle vara samlad på ett och samma ställe. Jag fick helt enkelt stanna kvar på fula bloggagratis.

Idag när jag loggade in visade det sig att även bloggagratis har insett att deras begränsade möjligheter skrämmer bort bloggare, så nu har de utökat sina funktioner lite grand i alla fall. Jag kan exempelvis göra bilderna klickbara. Tack för det!

Jag förstår mig inte på allt riktigt än för jag får inte till utseendet som jag vill. Bloggen envisas med att vara helvit vilket jag inte vill. Oh well, jag får jobba lite på det när jag får tid.

Jag brände för övrigt havregröten i mikron imorse. Jag glömde att hälla vatten i tallriken så grynen brände fast i botten. Jag visste inte ens att de kunde det.

One thought on “Äntligen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *