Äntligen är vagnen här!

 

Efter en jättetrevlig blåbärspannkaka i sällskap av Stina och lilla Maja bar det av till Kungens Kurva. Målet var Babyland och vår vagn som vi beställde i mars. Äntligen var den här. När vi ändå var där köpte vi vårt babyskydd också. Det blev en Acta Graco Logico den en bas, precis som J ville. Försäljaren sålde in den även hos mig så jag blev snabbt övertygad om att det var bra för oss.

Så vagnen då. Nu har vi ju inte börjat använda den ännu, men än så länge är vi nöjda. Att montera ihop den var superenkelt vilket J blev mycket nöjd med. Det enda som vi båda inte kunde låta bli att kommentera är ju färgen. Den är ju väldans svart… Eftersom det var ett paketpris är tom parasollet och skötväskan svart, men vi får hotta upp den med färgglada filtar och sånt så blir den lite trevligare.

Sådär. Då är det bara en bebis som saknas tror jag.

4 thoughts on “Äntligen är vagnen här!

  1. Blev ju superbra! 🙂
    Måste bara fråga vad ni lyckades få tag i för säljare?
    Och jag tror faktiskt ni blir nöjda med babyskyddet! Vad valde ni för färg på det förresten?

  2. Visst är det en speciell känsla när vagnen väl är hemma? 🙂 Acta Graco Logico har vi, den är superbra!

  3. Er vagn är väldigt lik våran men vi har en Queenette Crossfire. När vi stod i barnvagnsbutiken stod det en Teutonia Fun bredvid vår vagn och man såg inte någon skillnad på dom så nu blev jag nyfiken att veta vilken ni hade eftersom våra vagnar är så lika!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *