Äntligen nyklippt!

Precis samma frisyr varje gång… Kanske borde

våga förnya mig någon gång…

Halleluja vad skönt att bli av med de slitna topparna. Håret har känts så hopplöst den senaste tiden, speciellt när allt bara har fallit av nu när jag ammar. Skönt då att få gå till frisören och få lite uppfräschning och dessutom få höra att nämen det är väl inte så farligt. Du har ju fortfarande tjockt hår!

 

Medan jag satt i frisörstolen fick J och Malte gå runt i ett tråkigt köpcentrum och ett tag tyckte jag nästan synd om J. Hela klippningen tog en och en halv timme och det berodde inte på att det var en komplicerad frisyr eller att håret är så tjockt att det tar tid att jobba igenom. Nej, det var bara så att frisörskan så gärna ville småprata också och hon kunde liksom inte göra två saker samtidigt.

Det var trevligt att få sitta en stund själv i alla fall och bli lite ompysslad.

5 svar på ”Äntligen nyklippt!

  1. Snyggt hår! Det som slog mig med bilden är hur lika du och Malte är. Det behövdes liksom en sån här bild för att verkligen se det.

  2. Hörru en sista sak.. mitt hår började falla när jag slutat amma.. förlåt men jag ville bara .. hehe.. puss på er.

  3. Men Carro, var ser du likheterna? Jag har undrat länge nu om Alex verkligen är mamma till Malte. Jag ser bara Jonas i honom så det vore kul om du hade rätt så det skulle finnas lite Alex oxo.

  4. Men kom igen, de ar ju lika pa munnen som bara den. Och sen vet jag inte vad du sager Alex, men jag tycker att Malte borjar fa din coola nasa lite grann. Och sa var det ju den dar blicken som pricken over i:et 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *