Äppelkanelmuffins med crumble

Fars Dag. Den perfekta ursäkten för att få baka något! Jag hade planerat in en redig brownie med någon cookietwist på, men så lät det på J att han ändå inte skulle äta något gott på söndagen. Han äter enligt LCHF men brukar fuska (ganska rejält) på lördagen. Jag struntade därför i att baka.

Så imorse så frågade han vad jag skulle baka idag! Jaha, jag fick planera om för den där brownien skulle bakas dagen innan och tillbringa natten i ett kylskåp. Så kom jag på det. Leilas Äppelkanelmuffins med crumble.

Det här receptet har jag gjort många många gånger men en av gångerna så bakades muffinsen på en alldeles speciell dag. Jag bakade dem mitt uppe i värkarbetet med Malte. Det var assmart för då stod de på köksbänken och väntade när vi kom hem med vår lilla bebis. När J precis hade blivit pappa.

4 thoughts on “Äppelkanelmuffins med crumble

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *