Apple HQ, Mayfair Hotel och nagellack

Oj vilken dag jag har haft! Ni kan inte ana hur fullproppat mitt huvud är just nu och med tanke på att min klocka ringde 04.45 i morse så är det inte konstigt att jag redan har bäddat ner mig i hotellsängen. Inte alls.

Dagen började som sagt tidigt med att jag åkte till Arlanda för att ta flyget som skulle ta mig till Gatwick Airport. Det är förvånansvärt mycket folk på tunnelbanan klockan halv sex på morgonen. Folk jobbar tydligen, sa hon som är föräldraledig… När jag kom till London hade jag oturen att inte kunna checka in på hotellet då jag var så tidig, men jag lämnade min väska och strosade runt lite. Cumberland Hotel som jag bor på ligger på Marble Arch, vilket som bekant är precis i början (eller slutet?) av Oxford Street så jag behövde inte ta mig någonstans utan var liksom redan på plats.

Jag hade två timmar att göra av med så jag gick runt i lite affärer innan jag åt en sallad till lunch, sen började dagen på riktigt! En kort promenad och jag var framme på Apples huvudkontor där jag träffade Hans Renman. Vi var med en kortis på en föreläsning men sen sprang vi vidare till Mayfair Hotel där jag fick lyssna på Hans som berättade om TÄNK OM för en hoper utbildningsmänniskor i en asflådig svit. Det var den finaste svit jag har varit i, sa hon som aldrig har varit i en svit förut…

Efter detta blev det en promenad i regnet tillbaka till Apple där Hans skulle hålla i ännu en ”dragning”, denna gång tillsammans med Christer Holger och om omdefinierat lärande. Innan det hann jag med att sätta mig och prata en stund med  Lovisa nere i receptionen. Med tanke på att hon har varit ute och rest i flera veckor så såg hon oförskämt fräsch ut. Själv var jag ganska trött.

Efter denna dag skulle man kunna tro att jag skulle vilja passa på och gå ut och äta på någon restaurang  men det finns inte på kartan. Förutom det faktum att jag är trött så vill jag också passa på att bara hänga. Eftersom Malte är vaken hela kvällarna finns ingenting som heter ”egentid” i mitt liv. Därför har jag valt att stanna på rummet och efter ett långt varmt härligt bad med Kafka på stranden i händerna så känner jag mig väldigt nöjd med det beslutet. iTunes poppar Beatles och jag har precis målat naglarna. 🙂

Nu ska jag surfa bloggar (jag har ju betalat 30 pund för internet access så jag måste få valuta för pengarna!) sen blir det nanna kudden. Imorgon är planen att gå upp tidigt så att jag kan sitta och njuta vid frukostbuffén riktigt riktigt länge. När kunde jag göra det sist liksom?

2 svar på ”Apple HQ, Mayfair Hotel och nagellack

  1. Kul, Cumberland har jag också bott på när jag var på kurs i London. Ligger jättebra till ju!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *