Apropå att renovera

Jag har kvar bilderna från annonserna när jag köpte respektive sålde min förra lägenhet i Skärmarbrink. Här kan vi snacka skillnad efter att jag hade fixat till den! Det är egentligen helt sjukt att jag köpte den, jag borde ha blivit stressad av säljarens plotter överallt, och gått hem istället.

Köket

Vardagsrummet

Inte undra på att jag gjorde en helt sjuk vinst på den lägenheten! 🙂

2 thoughts on “Apropå att renovera

  1. Wow viken förvandling ! Köket är ju hur snyggt som helst efter renovering förstår att den blev såld med vinst 🙂
    Du är bra på inredning,ska bli kul att se sedan i huset.

  2. Tack snälla! Ja det ska bli jättekul att få göra det men det kommer nog dröja innan det ser hemtrevligt ut. Det blir en utmaning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *