Årets första stugbesök!

Långhelg och dags att hänga lite i stugan för första gången i år! Då J jobbar imorgon så bestämde jag att jag och barnen kunde ta bussen upp idag, så kan han snabbt komma upp efter jobbet imorgon. Så, vi tog en sushilunch i stan och klev sen på Härjedalingen som tog oss till Stråtjära där mamma hämtade upp oss. Kidsen tyckte att det var öken att åka buss vilket nog mer var en inställningsfråga än en riktig åsikt. De sov en hel del iaf, vilket jag tyckte var väldigt skönt 🙂

Här i skogen smälte snön och isen på sjön bara för några dagar sedan, trots det har både mammas rabarber och jordgubbar kommit hästlängder än mina! Mina står visserligen i skugga typ 75% av dagarna, men ändå! Vi hade iaf en himla tur för vädret idag har varit fantastiskt! Kvällarna nere vid sjön är helt orimligt vackra.

Malte ville direkt ge sig ut och fiska så min pappa fick ta i ekan för säsongen, sen gav de sig ut på en tur. Ingen fisk blev det men helt ärligt är väl inte det viktigast.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *