Årets sista pass avklarat!

20121231-130555.jpg

Hurra jag kom med nyårsspinnpasset! Jag kom tidigt till Friskis men trots det var det kö före mig. Som tur från ovan så lyckades jag ändå få tag på den femte drop-in-cykeln! Stämningen i lokalen var uppsluppen, det verkade som att hela gruppen var rutinerade när det gäller just nyårsspinn. De hade med sig partyhattar, serpentiner, partytutor, fjäderboor, peruker osv. De som inte hade med sig, exempelvis jag, fick tutor tilldelade sig av alla andra som hade med sig extra. 🙂

När jag tittar tillbaka så har jag haft ett ganska bra träningsår. Även jag förstår ju att det är kvaliteten och inte kvantiteten som är det viktiga men jag tycker ändå att mina 102 inpasseringar på Friskis (skaffade kortet i februari) säger någonting. Att jag är på gång. Tillkommer gör också mina löpturer och powerwalks som jag ägnade mig åt där på hösten.

20121231-131423.jpg

Jag tänker inte avge några nyårslöften för 2013 men min intention är att köra på i den här takten så länge det bara går. Jag känner mig piggare och starkare av träningen helt enkelt, jag känner av fördelarna i kroppen. Att min kost som alltid är helt åt h*****e är något jag faktiskt inte pallar att göra något åt just nu, jag har ingen lust. Den kanske faller över mig någon annan dag! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *