Årets sista SaltsjöBus med mammorna. Och papporna.

Vi lyckades ses alla mammorna, nästan, så här i mellandagarna och det behövde Malte som var understimulerad efter några dagar hemma. Även jag uppskattade att få ta mig ut. Bland människor. Den här gången slog jag och Sofia på stort och tog även med oss papporna till våra barn. J har aldrig varit med när Malte har lekt med en massa barn så jag tänkte att det skulle vara roligt för honom att se. Dessutom ville jag att han skulle träffa mammorna som jag har tillbringat så otroligt mycket tid med det senaste året.

Malte blev precis som väntat jätteglad när vi klev innanför dörren till SaltsjöBus. Sist vi var där fick han stanna i kanske fyrtiofem minuter, sen kom J och hämtade oss då jag fick ett akut illamående. Idag fick han stanna längre och leka. Jag hade trott att det skulle vara överfullt av en massa förskolebarn som har jullov, men de flesta höll sig undan vilket jag var glad över. Några vilda lite äldre barn var där så nu var det Js tur att få känna på hur det känns när de stora leker ganska aggressivt i närheten av ens lilla ögonsten. Missförstå mig inte, jag tycker att det är jättenyttigt för Malte att vara i närheten av större barn, han tycker dessutom att de är roligare, men leken blir ofta ganska våldsam då de stora barnen liksom bara röjer.

Efter att Malte ätit upp nästan allt av sina båda pannkakor och smällt i sig all tomat och gurka han kunnat hitta på min tallrik, så åkte vi hemåt. I bilen somnade han och vaknade efter en kvart när vi lyfte ur honom hemma. Sedan dess har han varit vaken… Vi får se hur det här går. Klockan är halv fem och han börjar bli trött. Ska man låta honom sova nu och då räkna med att det blir sent ikväll, eller ska man hålla honom vaken i åtminstone två timmar till? Kan det ens gå?

9 svar på ”Årets sista SaltsjöBus med mammorna. Och papporna.

 1. Även här max 30 minuter. Just nu stoppar vi i henne socker
  så hon ska klara sig till nattning. Och oj, vad glad jag är på
  bilden ovan

 2. Gott nytt år på er, fast ja ringer nog i morgon när ja inte
  hunnit bli alltför dragen 😉 .. men du… kan ni inte ta Malte till
  frissan snart? stackarn… 😛

 3. Jag fick order av mamma o pappa sist att vi inte får klippa honom! Gott Nytt, vi hörs imorrn!

 4. Idag tittade vi på lite videosnuttar pappa tog i höstas hos
  er innan vi åkte och när ni var här nere …. snyft!

 5. Ååååh! Det var ju flera månader sedan, han var en liten plutt. Det händer så mycket nu, han förstår så mycket och skojar och har sig. Han är en mysunge verkligen!

 6. mamma… varför i h****te säger ni att han inte får klippa
  sig? han ser ju ovårdad ut för bööövelen! ja kommer snart.. då ska
  ja klippa till honom 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *