Åter på banan (och då menar jag inte frukten)

Åh vad skönt det är att vara frisk! Det glömmer man lätt bort när man väl är det.

Här borta hos oss har söndagen rullat på i maklig takt. Den började på ett fantastiskt vis då Malte slog ett nattrekord. Jag och lillprinsen gick och lade oss vid elva igårkväll och jag märkte snart att han var så trött att jag nog kunde lägga över honom i hans egen säng. Det var en chansning, går det så går det. Och det gick! Han låg och vände på sig i några minuter sen somnade han. Kanon!

Klockan halv åtta vaknade vi upp, utvilade, och utan att ha hört ett ljud. För första gången så sov han igenom hela natten! Det kom som från ingenstans, som en rejäl överrasking, och var så välkommet! Det får du gärna göra om…

Idag var det dags att ta oss utanför lägenheten också, för första gången sedan i onsdags. Det var skönt med den friska luften men desto sämre med väglaget. Att man aldrig kan vara nöjd! Antingen är det för mycket snö att ploga med vagnen, eller så är det slaskigt och fullt med vattenpölar. Jag är liksom inte gummistövelstypen… Oh well, vi var bara ut en kortis och hämtade ut ett paket på Godispärlan. Inget godis inhandlades ska jag tillägga.

  

Vad var det för paket då? Jo, ett fullt med Dove duschkrämer faktiskt. Jag har varit medlem på Buzzador i en evighet men aldrig fått vara med i några kampanjer tidigare, men nu så fick jag plötsligt vara med i två samtidigt. Dels håller jag på och testar LoveFilm (har inte hunnit se någon film ännu tyvärr) och dels ska jag testa de här duschkrämerna. Gratis är gott som det heter. 

3 thoughts on “Åter på banan (och då menar jag inte frukten)

  1. Ruggigt avis. Men lite glad, för jag fick sova till 04, med endast det uppvaket. Ska vi hitta på nåt i veckan? Onsdag är jag fri…

  2. Ja onsdag kan vi! Ni är välkomna hit på liten lunchbjudning om ni är intresserade av det. Kanske lite kaffe också…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *