Att hänga en stund med Anton.

Jag älskar att gå tillbaka på YouTube och kolla gamla filmklipp på Malte när han var liten (mindre). Man glömmer så fort alla de där små detaljerna, som hur han lät när han pratade, hur han sjöng i leksaksstruten osv. Det där hade jag glömt om det inte vore för filmsnuttarna. Och det är just de där klippen som egentligen inte innehåller något speciellt som är roligast att titta på. När vi har vardag.

Just idag kanske inte klippet nedan är så himla roligt men jag kommer ju älska det om några år. När jag har glömt hur han lät när han pratade som ettåring, när jag har glömt att bilar var favvoleksaken redan då. När jag har glömt hur han varje dag, jämt och ständigt, förstörde bokraderna i bokhyllan…

Att lägga upp klipp på YouTube är för övrigt ett himla bra sätt att få en back-up på filmerna man vill spara. Jag laddar ofta upp grejer på min kanal, som jag inte länkar till här på bloggen, så att jag vet var jag har dem. Jag är dålig på att synka telefonen mot datorn och att automatiskt synka mot iCloud har jag tagit bort då hälften av de där senast tusen tagna bilderna alltid är en massa skräp som Malte har tagit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *