Att klippa någon som vägrar.

Den här lille korven har haft trollfrisyr ett bra tag nu. Han vägrar nämligen bli klippt. Vägrar. Han springer iväg. Säger att han är rädd för saxar. Och det är mitt fel för för ett par månader sedan, när jag försökte tactag i det här skatbot, så använde jag en slö sax så det gjorde ont. Den gången fick jag bara ett klipp så han har haft ett hack i håret sedan dess. På senare tid har man ju knappt sett det då håret växt ut, men de här dreadsen han haft mitt uppe på huvudet har bara blivit fler och fler så igår fick jag ta tjuren vid hornen. Tre gånger under dagen, med tre olika kinderägg, fick jag muta mig till lite klipptid. Och jag skojar inte när jag säger att den här ”frisyren” han fått nu har tagit totalt högst 180 sekunder att klippa. Det är sjukt ojämnt och det sticker ut hårtestar lite överallt på hans söta lilla huvud. Och nu är allt man kan tänkas använda till muta helt uppätet. Han får alltså se ut så här 🙂

Det var dock ursött imorse när jag möttes av Anton sittandes i soffan, klappandes sig själv i håret. Titta vad jag är fin mamma! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *