Att överraska sig själv.

Vi har haft en riktigt skön helg uppe i Stugan i Hälsingland. Extra kul att Vickan och Henke var där också, jag tror att vi var där samtidigt sist när Malte var fem veckor gammal, i augusti 2009! Länge sedan! För min del innebar helgen en hel del slappartid, jag tror att det mest ansträngande jag gjorde var att skölja upp lite disk! Precis lagom.

De andra jobbade däremot med en ny flytbrygga då vår gamla brygga rasat ner i vattnet efter den tuffa vintern. Den var visserligen 35 år gammal så det var på tiden.

20130610-172017.jpg20130610-172145.jpg20130610-173042.jpg

Efter en regnig bilresa hemåt igår så överraskade jag mig själv med att rensa ogräs i trädgården och sen gödsla. Det direkt när vi kommit hem, jag gick inte ens in en stund först. Jag ville verkligen, helt frivilligt, lägga eftermiddagen på det. Helt otippat! Kanske är villaliv med tillhörande trädgårdsarbete precis min grej?! Jag menar inte att jag är speciellt bra på det, men jag gillar att joxa med det, om det är på mina villkor förstås. Tänk att man upptäcker nya saker med sig själv, just när man tror att man känner sig själv utan och innan.

Nu: skivstång på Friskis!

One thought on “Att överraska sig själv.

  1. Pingback: Årskrönika 2013. | tantalexandra.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *